{"id":1341,"date":"2017-03-22T22:00:55","date_gmt":"2017-03-22T21:00:55","guid":{"rendered":"https:\/\/manneneten.nl\/?p=1341"},"modified":"2021-03-24T21:26:24","modified_gmt":"2021-03-24T20:26:24","slug":"bier-gemarineerde-sukade-op-de-big-green-egg","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/mrandmsinthekitchen.nl\/bier-gemarineerde-sukade-op-de-big-green-egg\/","title":{"rendered":"In bier gemarineerde sukade op de Big Green Egg"},"content":{"rendered":"

Het voorjaar is dan eindelijk begonnen. Vandaag scheen de hele dag de zon en dan moet je gewoon weer de bbq aan zetten! Deze keer wilde ik een keer sukade op de big green egg klaarmaken, zoals ik sukade al een paar keer in restaurants gegeten heb. Gegrild als een steak! Het voordeel om een sukade te gebruiken is natuurlijk de prijs. Maar ondanks dat dit een goedkoper stukje vlees is, is de smaak er zeker niet minder om!<\/p>\n

De sukade wordt uit de schouder van de koe gesneden. In een sukade zit altijd een zeen. De slager van de Sligro was zo aardig om die zeen voor mij er uit te halen. Ik heb voor de US beef sukade gekozen. Deze is een stuk meer gemarmerd en van iets betere kwaliteit als de gewone sukade.<\/p>\n

Wat heb je nodig voor deze sukade op de big green egg?<\/h2>\n