Toros Santiago in Delft

door Mr. in the Kitchen
Toros Santiago restaurant delft review manneneten den haag

Dit jaar is er een een tweede Toros Santiago geopend en wel in Delft. De eerste vestiging staat in Den Haag. Het is een authentiek Argentijns steakhouse en dus zeker de moeite waard voor Manneneten om eens een kijkje te nemen.

Het restaurant is gevestigd op de markt in Delft. Het ligt een beetje verscholen in de hoek naast de kerk. Maar de mensen weten het te vinden, gezien de lovende berichten op Iens. Het heeft een terras waar je in de zomer lekker in het zonnetje kunt gaan zitten. De inrichting van het Toros Santiago heeft bijzonder weinig weg van een authentiek Argentijns steakhouse, restaurant wat zij zelf pretenderen te zijn. En ik denk dat dat juist wel goed is. Persoonlijk hoef ik niet in een interieur te zitten tussen de koeienkoppen en stoelen bekleed met koeienhuiden.

Wat aten wij bij Toros Santiago?

De bediening was erg gastvrij en wij hadden een mooie ronde tafel met zijn drieën. Als eerste kregen we een stokbroodje vooraf. Dit was wel het meest bedroevende wat ik in een restaurant heb gehad als stokbroodje. Drie pistolets, niet eens ingesneden, blank van het korte afbakken en van treurige kwaliteit. Dan kun je nog beter niets serveren.

Vooraf waren er twee garnalen cocktails en een avocado salade met kruidendressing. De salades waren goed en mooi opgemaakt.

Als hoofdgerecht kwam er twee keer een ribeye. Eentje van 250 gram en eentje van 350 gram. Tevens kwam er een ossenhaas van 225 gram. Hier kwamen we voor en we werden niet teleurgesteld. Er zat een mooie grilruit op de ribeye en het vlees was van goede kwaliteit. De gegrilde paprika’s die ik er bij had besteld waren ook erg lekker. Dit is zeker de rede dat het restaurant hoge ogen gooit. Een goed steak restaurant met een moderne inrichting en goede kwaliteit vlees.

Als ik dan op de menukaart kijk en ik zie het onbeperkt spare-ribs eten staan, denk ik wel: die kan er beter van af. Of je wil je onderscheiden van de restaurants als de Beertjes of niet. Gooi het dan op kwaliteit en niet op de kwantiteit. Al met al zal kan ik zeker een keer terugkomen bij Toros Santiago maar dan wel voor een grote steak zonder al teveel poespas.

Op zoek naar een andere leuke hotspot? Kijk dan hier.

Torros Santiago restaurant in delft hotspot

Deze recepten zijn ook lekker!