The Grill Club: Mr en Ms uit eten in Rotterdam

door Mr. in the Kitchen
The grill club rotterdam review restaurant recept meat

Bij toeval kwam ik in dit restaurant beland, en wat een leuke ontdekking! Rotterdam is booming en dit restaurant past daar heel goed in. Ik ben verrast door de kwaliteit van het eten en de mooie inrichting van The Grill Club. Dus ben je in Rotterdam? Ga dan zeker even langs bij The grill club. Zeker veel belovend!

The Grill Club

In een van de mooiste delen van Rotterdam vind je dit restaurant.  Ingeklemd tussen het Wereldmuseum, Kunsthal, Het park en de Euromast vind je vlakbij de Veerhaven The Grill Club. Het restaurant is net een paar maanden open. De website is momenteel nog niet online maar Facebook wel. De inrichting van dit restaurant vind ik echt heel leuk. Beter als dat van de meeste grill restaurants. Mooie zithoeken met ronde tafels, waar je met een groep heel ontspannen kunt zitten. Ik denk dat het eerst een Aziatisch restaurant is geweest want daar is in de inrichting zeker nog wat van terug te vinden. Er is genoeg ruimte om grote groepen te ontvangen want er is een soort tweede gedeelte meer achterin het restaurant. In de keuken staat een grote ruime BBQ. Gaaf dat dit steeds vaker gewoon in restaurants te vinden is.

Wat aten wij?

We hadden niet heel veel tijd dus hebben wij het gedaan met twee hoofdgerechten. Een ossenhaas en een rib-eye van 200 gram, die ook beiden in 300 gram te bestellen zijn. De ossenhaas is de specialiteit van het huis. En daar is niks teveel over gezegd. De kwaliteit van het vlees is echt fantastisch! Bij de hoofdgerechten krijg je friet en een salade. Bij het hoofdgerecht kun je nog apart bijgerechten bestellen. Wij hebben een groentemix gekregen waar ik erg over te spreken ben. Heerlijke paksoi en wilde spinazie. Je kunt bij het vlees je eigen sausje bestellen. Bijvoorbeeld een chimichurri of een klassieke pepersaus. Aan de ene kant bleef het vlees goed op temperatuur aan de andere kant gaart het wel door. Er is verder een ruime keuze aan verschillende soorten vlees vis of vegetarisch. Omdat we wat minder tijd hadden kan ik dus alleen oordelen over het hoofdgerecht en dat was super! Zeker voor de prijs die wij moesten betalen. Dus ben je in de buurt? Ga dan even hier langs!

Ben je op zoek naar nog meer leuke hotspots? Kijk dan hier.

Deze recepten zijn ook lekker!