M’eat in Den Bosch

door Mr. in the Kitchen
M'eat in Den Bosch M'eat in den Bosch review hotspot uit eten restaurant Big Green Egg

Een tijdje terug alweer waren wij in de buurt van Den Bosch op vakantie. Nadat wij ontzettend lekker hebben gegeten bij Kek hebben wij ook nog even plaatsgenomen bij M’eat in Den Bosch. Dit restaurant heeft mijn geliefde BBQ de Big Green Egg centraal staan en dat alleen al is reden genoeg om even aan te schuiven. Voor Jana die geen vlees eet waren er niet veel keuzes. Maar van de dorade die zij wel kan eten wordt zij echt blij!

M’eat in Den Bosch

Het restaurant voldoet helemaal aan de trend van de laatste jaren. BBQ, eerlijk en goed vlees, en een flinke hoeveelheid biertjes. De zaak is open voor lunch en voor avondeten en heeft in de zomer een mooi terras. De zaak is heel leuk en fris ingericht met de bar centraal in het midden. In de keuken staan twee grote Big Green Eggs die je vanaf het restaurant mooi kunt zien. Zo zien we het graag! Tijdens de lunch kun je pulled chicken en salmon van de BBQ krijgen en staat er ook een hamburger te pronken. Verder kun je shakshuka, een kroketje of een lekker soepje krijgen. Voor het avondeten kun je echt meer dan genoeg kiezen van de Big Green Egg. Zo heb je dry aged côte de boeuf en entrecote, staan er short ribs en gerookte eendenborst op de kaart. Ook hebben ze een aantal leuke streetfood gerechtjes op de kaart staan die je kunt delen. Bijvoorbeeld steamed dim-sim, bavette spies, bruschetta en pastrami.

Wat aten wij?

Voor Jana was de keuze dus al gemaakt. Zij koos voor de dorade van de Big green Egg en die was super! Zij is sowieso een fan van de gepofte zoete aardappel en van geroosterde groenten is zij ook niet vies. Het paste allemaal erg goed bij elkaar en smaakte heerlijk. Ik koos voor de Texas short ribs. Deze was erg mooi sappig en had veel smaak. Je proefde dat deze van de Big Green Egg kwam! Als na hadden wij een kaasplankje en een gevuld sterappeltje. Dit appeltje was gerookt met cederhout en werd geserveerd met gele room. Super Lekker!

M'eat in Den Bosch restaurant review hotspot

Als je op zoek bent naar een leuk restaurant waar je een goed stukje vlees van de Big Green Egg wilt eten ben je bij M’eat zeker aan het goede adres.

Deze recepten zijn ook lekker!