Hudson: mannen uit eten in Den Haag

door Mr. in the Kitchen
Hudson in Den Haag restaurant hotspot

Ik ben al vaker in dit restaurant geweest. Waarom? omdat ik vind dat ze de beste burgers hebben in Den Haag. En daar kom je dan ook graag terug!  Hudson is een echte American Diner waar je de sfeer niet alleen proeft maar ook ervaart. Zelf spreken ze van een sfeer van easy going with an American bite. De chesterfield banken, Amerikaanse sterren en de buffalo koppen dragen daar aan bij.

Voor een burger het omrijden waard!

Ik ken Hudson al enige tijd en in een korte tijd (ze zijn begonnen in 2009) hebben ze zich weten uit te breiden naar 8 locaties. En dit is niet omdat ze zo slecht eten produceren. Er zijn vestigingen in Naaldwijk, Den Haag, Rotterdam, Almere, Noordwijkerhout, Zoetermeer en Kijkduin. Mocht je binnenkort in een van deze steden zijn, zoek op waar ze zitten en probeer eens een mooie hotdog of burger.

Ik ben geweest in het statenkwartier in de Aert van de Goesstraat. Hier is het voor Hudson begonnen. Het is een mooie locatie met een stuk terras welke zomers vaak gevuld is.

Buiten de burgers serveren ze chili con carne, Hot dogs, Ribs, Salades en Steaks. Genoeg om uit te kiezen maar ik ben nou eenmaal verslaafd aan de burgers. Deze zijn trouwens ook skinny (zonder brood met extra salade) te bestellen zodat, als je met je vriendin bent, er geen reden is een ander restaurant te bezoeken.

Wat bestelden wij bij hudson?

Wij aten er met zijn 4en en wilden eigenlijk allemaal een burger. Omdat ik in het verleden er al diverse burgers had geprobeerd, ben ik deze keer voor de Pulled Pork gegaan. Ik heb zelf al eens Pulled Pork gemaakt en ik vond het weergaloos dus ik ben benieuwd. Twee kozen er de Mexican burger (op aanraden van mij want ik vind de beste burger) De andere at er de Famous Hudson burger.  De Mexicans vielen erg in de smaak evenals de Famous. De Pulled Pork heb ik zelf al eens een keer op de BBQ gemaakt en dat eenmaal geproefd wil je niks anders meer. Volgende keer bestel ik gewoon weer een burger want daar zijn ze weergaloos in.

De bediening is altijd vlot en ik heb nog nooit lang hoeven wachten op ons eten, kortom geen reden om deze tent over te slaan.

Wil je ook zo een lekkere Mexican Burger? Kijk dan even hier.

Deze recepten zijn ook lekker!