Jamey Bennet: Mr and Ms uit eten in Den Haag

door Mr. in the Kitchen
Jamey Bennet restaurant Den haag review hotspot

Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij het restaurant Jamey Bennet heb gegeten. Toch wilde ik jullie dit adresje in hartje Den Haag niet onthouden. Het is een ontzettend leuke zaak! Zeer mooi en modern ingericht, groot en voorzien van een mibrasa houtskool oven. Top! Je kunt hier terecht voor buikspek, Iberio ribs, bavettes, kippetjes of een kalfsburger. Maar er staan ook een heleboel mooie vegetarische-, en visgerechten op deze shared dining kaart.

Jamey Bennet

Toevalligerwijs zijn wij hier terecht gekomen maar daar zijn wij zeker niet rouwig om. Wat een fantastische tent. Je kunt hier terecht voor een ontbijt, lunch, diner of een drankje aan de bar. Echt heel mooi ingericht volgens de laatste trends. Er is een lange chesterfield waar je in neer kunt ploffen. De sfeervolle verlichting, houten tafels en zelfs een open haard zorgen voor een fijne sfeer. Toen wij aanwezig waren draaide er een dj op de achtergrond relaxte muziek. Wat opviel was hoe groot deze zaak eigenlijk is. Het loopt helemaal achteraan naar beneden waar je een goede kijk hebt op de open keuken waar de keukenbrigade druk in de weer is. Er is ook nog een bovengedeelte en met mooi weer is er een enorm terras buiten. Jamey Bennet heeft dus veel te bieden!

Wat aten wij?

De Kaart heeft een uitgebreide keuze aan gerechten. De gerechten komen uit heel de wereld en zijn bereid met verse en pure producten. Deze verfijnde gerechten zijn ideaal om te delen volgens het principe van ‘shared dining’. Zoals ik al zei kun je hier voor de BBQ gerechten prima zijn maar er zijn ook veel mooie vis- en vegetarische gerechten. Zo staan er scheermessen op het menu en kun je hier terecht voor asperges, zeeduivel, krokante oesterzwammen of ceviche van zeebaars.

Wij aten deze avond de asperges met chili, gember, limoen en kokos. Een aanrader! Wij houden erg van deze smaakcombinatie maar hadden dit nog niet eerder met asperges gegeten. Op de kaart staan dan ook leuke verassende combinaties. Ook hebben wij de coquilles met mango en chilliboter op. Ook dit was erg goed. Garing zoals het hoort! Op aanraden van de bediening gegaan voor het buikspek. Heerlijk zacht gegaard en met een stevige oosterse saus. Samen met de friet met truffelmayonaise is dit toch wel genieten. Ook hebben we nog genoten van een klassieker lams met koriander-muntsaus. En op de kaart stond nog zoveel moois! Wat dacht je van de Iberico ribs met cola-lak, salt and pepper squid of een bavette? En dan heb ik nog 10 andere gerechten niet genoemd waarvoor ik echt terug zou gaan. En dat heb ik niet vaak.

Op zoek naar een ander adresje in Den haag? Kijk dan hier.

Deze recepten zijn ook lekker!