Bij ons thuis staan deze eieren denk ik al 20 jaar tijdens een borreltje op tafel. Super simpel maar daardoor niet minder lekker. De eieren zijn lekker pittig en daar houden wij wel van. Op de een of andere manier zijn gevulde eieren bij ons helemaal hot! Zo maakten we al gevulde eieren met zalm, kerrie, avocado en Hollandse garnalen. Nu dus deze eieren die ik heb gemaakt met een kruidenmix van Kokki Djawa. Normaal gesproken maken wij alles zelf en waarschijnlijk is het niet eens zo heel moeilijk om deze kruidenpasta zelf te maken, maar als je nog tien dingen moet klaarmaken is dit een eenvoudig en goed alternatief. Ze smaken er in vedergeval niet minder om!
Wat heb je nodig?
- 1 Boemboe Bali mix
- 2 uien
- 10 eieren
Hoe maak je deze gevulde eieren?
Breng de eieren in een pannetje met water aan de kook. Kook de eieren in 6 minuten hard. Laat de eieren schikken onder koud water.
Pel de eieren en snij de eieren door de helft. Wil je het netjes doen dan kun je het beste je mes iedere keer schoonmaken. Zo komt het eigeel niet op je eiwit terecht. Zet de eieren in de koelkast tot gebruik.
Snipper de uien en fruit deze in een steelpannetje met wat zonnebloemolie in 8 minuten gaar. Voeg de boemboe Bali mix toe en meng alles goed door. Haal het mengsel van het vuur en laat afkoelen.
Lepel op de halve eieren een beetje van de mix en serveer direct!
Eet smakelijk!
Breng de eieren in een pannetje met water aan de kook. Kook de eieren in 6 minuten hard. Laat de eieren schikken onder koud water. Pel de eieren en snij de eieren door de helft. Wil je het netjes doen dan kun je het beste je mes iedere keer schoonmaken. Zo komt het eigeel niet op je eiwit terecht. Zet de eieren in de koelkast tot gebruik. Snipper de uien en fruit deze in een steelpannetje met wat zonnebloemolie in 8 minuten gaar. Voeg de boemboe Bali mix toe en meng alles goed door. Haal het mengsel van het vuur en laat afkoelen. Lepel op de halve eieren een beetje van de mix en serveer direct!INGREDIËNTEN
INSTRUCTIES