Deze ei wrap met avocado en hummus maakte ik als lunch. Ik heb er twee van gemaakt en dat was genoeg. Ik probeer wat meer op het eten te letten en niet altijd voor de boterhammen te gaan. Deze omelet wraps is daar een leuke variatie in! Zo krijg je extra vitamientjes binnen en ik moet zeggen dat de smaken ook veel beter tot zijn recht komen zo zonder een boterham er tussen. Inmiddels ontbijt ik ook wel eens met alleen ei en wat groenten en daar geld ook hetzelfde voor. Je smaakpupillen worden niet alleen maar met brood bedekt en daardoor proef je veel beter! Leuke bijkomstigheid! Groot voordeel is dat je ook gelijk een glutenvrije lunch hebt, wat weer ideaal is voor Jana. Ben je op zoek naar andere glutenvrije lunchgerechten? Kijk dan even hier.
Wat heb je nodig voor 1 persoon?
- 2 eieren
- 1/2 avocado
- hummus (b.v. deze zelfgemaakte hummus)
- 3 tomaatjes
- rucola
- peper en zout
Hoe maak je deze ei wrap met avocado en hummus?
Kluts een ei in een kommetje los en voeg wat peper en zout toe. Zet een kleine koekenpan op het vuur met een beetje olijfolie. Giet hier het eimengsel in en bak een mooie omelet in een minuut of twee gaar. Snij de avocado in plakjes en de tomaat in partjes. Smeer de eiwrap in met een laagje hummus. Doe vervolgens de avocado, tomaatjes en wat rucola op.
Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN
- 2 eieren
- 1/2 avocado
- hummus (b.v. deze zelfgemaakte hummus)
- 3 tomaatjes
- rucola
- peper en zout
INSTRUCTIES
Kluts een ei in een kommetje los en voeg wat peper en zout toe. Zet een kleine koekenpan op het vuur met een beetje olijfolie. Giet hier het eimengsel in en bak een mooie omelet in een minuut of twee gaar. Snij de avocado in plakjes en de tomaat in partjes. Smeer de eiwrap in met een laagje hummus. Doe vervolgens de avocado, tomaatjes en wat rucola op.